--mama ain's tranformation--

uwaaa...macam tranformers plak kan?
haha..memang dengan PREMIUM BEAUTIFUL ni kite akan jadi TRANFORMER. xpercaya alamai sendiri bila dah pakai PREMIUM BEAUTIFUL ni yer?

ok la ni ikin nak tunjuk perubahan adik ikin sendiri iaitu mama sofia bila dah pakai PREMIUM BEAUTIFUL ni xsampai SEBULAN..

ok, mama sofia ni memang seorang wanita yang mempunyai punggung yang lebar, kalo dalam family kami selalu ejek die momtot beco....;p

tengok la gambar2 die sejak dari anak dara hingga le ke perubahan TERKINI beliau selepas menggunakan PREMIUM BEAUTIFUL ni...memang BERBALOI kan???

masa ni mama ain ngn adik ipar ikin ni dok kapel lagi...tengok la badan die,memang montot beco kan?lengan besor,n tembam..hehehhe,jangan marah ain;p

waktu bertunang hujung tahun 2009. still nampak besar kan?wlwpon ikin dah berjaya  mekap muka die  bagi nampak kurus;p 
tahun2011, masa ni mengandungkan cik sofia , xde la gemuk sgt kan?tapi masa die mangandung kan sofia ni.stretch mark die sangat2 la banyak dan warna nye sangat lah jelas..macam buah tembikai da ikin tengok, berbelang2 perut die taw...

yang ni plak lepas 3 bulan ain bersalin, ain ni breastfeed anak die. n selalu  ikin dengar die dok merungut pasal  susu die sikit, masalah sakit urat, selalu demam, sakit pinggang lepas besalin, n selalu letih... ikin kesian kat die, tapi ikin pon xtaw nak suggest ubat apa kat die..ermm...sejak dalam pantang lagi ain ni selalu demam, mungkin sebab sejuk urat n kurang rehat. kesian tengok fizi la waktu ni, uruskan rumah sendiri sebab ain selalu sangat demam.xtaw la ape punca nye....
 tapi, lepas ain pakai PREMIUM BEAUTIFUL ni..ALHAMDULILLAH, kesihatan die makin bagus, sakit  pinggang yang dihidapi hilang serta merta bila ikin pakai kan PREMIUM BEAUTIFUL kat badan die. ain sendiri pon kagum dengan PREMIUM BEAUTIFUL ni dnegan kesan serta merta tu. sekarang dah hampir sebulan pakai, kesan positif yang dirasai ialah, susu badan bertambah, badan semakin bertenaga, strecth mark semaik pudar, perut xmenggelebeh lagi macam mula2 die lepas bersalin, badan lebih cantik dan hasilnye adalah macam dalam gambar di bawah ni.....








..........................................................................................























................................................................................................................




























.......................................................................................















bentuk badan lebih seksi, postur badan lebih meyakinkan, kesihatan lebih baik
..yang paling penting ABANG MAKIN SAYANG;D

p/s: sape sokong kalo ikin cakap sekarang ni ain lebih nampak hot n lebih cantik dari zaman anak dare nye sila angkat tangan!!!

so, sesiapa yang nk jadi macam ain jugak, jadi lebih sihat, lebih cantik...ataupun nak taw lebih mengenai korset ajaib PREMIUM BEAUTIFUL ni, boleh hubungi ikin di nombor ni 0126981912 atau email je ikin yer....ikin bagi TRY PREMIUM BEAUTIFUL ni FREE....BELUM TRY BELUM TAW;D


14 comments:

  1. tgok tu...lengan peha dh jdi kecik...pinggang mkin ramping..bdn dh xbongkok mcm slalu uuu hehe..;p
    yg plg best en suami hri2 shayangggg ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. sendiri puas hati,suami puas hati, anak pon suke..susu die banyak kan????ALHAMDULILLAH syukurr...;)

      Delete
  2. saya sokong..(sambil angkat tangan)... yg cakap x hot tu sebab jelez la tuh...kau adooo?????ngahahaha....

    ReplyDelete
  3. haha...bkn sebab jeles kot pcha, kdg2 tu org xtry lg so die xkn percaya..aku dulu pon xcaye ngat org yg promot mende ni poyo smata2..tapi lepas sendiri rasa..aku pk balik skang sape yang poyo?PREMIUM BEAUTIFUL poyo atau aku yang poyo.hahahhhh.a...

    ReplyDelete
  4. aiiikkk..jadi model la aku ;p
    kne ade komisen ni hehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. komisen nti i lanje makan yee..upah jd duta PREMIUM BEAUTIFUL.;)

      Delete
  5. aku tau..aku tau..kau yg poyo!!!hahahaha...
    aku je tak poyo sebab aku takde PB lagik..sobs...sobs...
    T____T

    ReplyDelete
  6. ala,sabar..kumpul dulu..jangan ribut2...;)

    ReplyDelete
  7. xper...power rangers hijau & hitam akn dtg m'bantu..hehehehh jgn marah(syamil&the geng)

    ReplyDelete
    Replies
    1. nk mara la ni...siap awak balik umah ntii...;p

      Delete
  8. taw pon ko...die dtg mood main2 la tuuu;p

    ReplyDelete
  9. wah...cm xcaye je... bagusnya.. :)

    ReplyDelete