--pau comell--



comeyyy x???
hasil air tanganku sempena cuti2 sabtu ahad dirumah;)
sementara syamil n daddy tido di waktu tengahari, mama yang xde pae nak buat 

PAU MILO SMILEY...

senyum siketttt;)

 pau yang bermisai tu daddy, yg sweet tu mama n yang cute tu syamil;)

one happy family....dalam ni sume ade...

nampak x comot2 warna merah tu?kengkonon nak buat pau warna merah, tapi tersilap step la plak pttnye sblm adun dah buh warna tu.ni dah adun br nk bubuh pewarna memang burok la rupenye...;p
cute x?cute x???

syamil & mama's pau;)

syamil & daddy's pau;)

daddy & his pau;)
ada misai tu...garang x???

resepi lain kali ku masukkan disini ya?
tunggu kemunculan pau upgraded 2.0 plak yer;)

10 comments:

  1. yg fmly pau tu aku ade x??yg mne 1 aku ek? ;p

    ReplyDelete
  2. ade..ade..ko yang bibir tebal warna merah tu..chunnn x???

    ReplyDelete
  3. cun3...shukee... >.<
    sedap xni?inti ape?

    ReplyDelete
  4. haruslah sedapp..ko xtengok kerol senyum tuuu???

    ReplyDelete
  5. yela..ko masak apa yg xsedap kan...tgn dibahumatadiatas hehehe ;p

    ReplyDelete
  6. ekellehh....rv...ko ape lah rase erk;p

    ReplyDelete
  7. apa la rasa pau ni ya...syamil tu cam ngelak jer dr makan pau tu..khairul lak redha ngn pau yg di hasilkan...hopefully rasanya sedap la yerk..kikikiki

    ReplyDelete
    Replies
    1. hyopee!!..harusla sedappp...ade request mintak lagi taw!~...jangan jeles...

      Delete