--syamil @ waterfall--

hee....tetibe mama trtengok gambo2 syamil yg ade kat pc ni..tgok gmbo die kat waterfall...seronok..sbb tgok die cm seronok je main air....utk pengetahuan sume,syamil ni mmg suka mandi...kalo dlm bilik air mandi die xkesah pon kalo mandi lame2 lg die suke adelah...hehhehe......aritu terbaca dlm Majalah Pa & Ma, tanda2 ank kita cergas & cerdas ialah baby tu suka mandi;)

1st time kami bwk syamil g waterfall ms nk hantar adik ipar bertunang di Hulu Langat, ms tu syamil br 2 bln lbh...xsengaja pon TERpegi kat situ sbb rombongan kami tersampai awal dr waktu bertunang,so singgah la kat sungai gabai tu....

masa ni syamil asyik dok tgok budak2 lain mandi main air..mcm nk berkawan jer tgok nye....
tgok ni mcm xnk org pegang die jer....
pastu ms die 4 bulan kami bwk lagi die g main air (main air jer, xmandikan pon...just celup2 kaki jer.kasi kenal dulu cmne rase air terjun hehehe.....)kali ni kami bawak die ke sungai Inki kat Kalumpang. tempat ni mmg faous la di kalangan org Tnjung Malim, mmg jadi perhatian n tumpuan tiap kali hujung minggu utk beriadah n piknik bersama keluarga ceh skema plak binaan ayat mama nihh

senyum smpai nmpak lesung pipit punye suke la dik ek???
agak2 kalau lepas nih gerenti berenang smpai seberang kan???
 ni plak video die ms kat Sungai Inki tuh seronok bukan main....

  video

xlama lpas tu kami bwk die betul2 mandi kat sungai inki tuh mmg die betul2 suka air, tp kami xmandikan lame2 la..takut la jugak, syamil kan kecik lagi...nanti kalo die da beso sikit lagi nanti mama bawak lagi yer?

mghayati pergerakan air kot..hehhehe
tengok,si perut gendut suke sgt dapat main air..anak mama nihhh....
bersama mama ainnye,agaknye ms ni syamil dah sejuk sgt kot tu yg die masukkan tangan die dalam mulut nk panaskan tangan kot..sian anak mama....

lain kali kite pegi mandi sungai lagi yer sayang..nanti kite ajak atuk, nenek n pakcik2 makcik2 yer??

0 menyerang hendap: