--syamil bersukan--

chayoookkk ank mama pandai die bersukan...nanti jd atlet skolah yer?(sekolah jeke???ermm,cukup la....kang kalo tahap negara famous sangat cam Khairul Fahmi Che Mat lak;p
xterlayan nnti peminat2 syamil sumer....;p perasan sungguh!!! tapi kalo syamil nak jadi cm Khairul Fahmi Che Mat pon xpe...janji jangan curang cam die...setia pada yang satu, xbek main2kan perasaan orang tu kire tipu taw...kalo tipu BERDOSE...kalo BERDOSE xla dapat kaf-ba-ro-kaf-alif-ta-nunnnnnn...ape die tuh? KEBERKATAN dalam idup laa....hurm...penat ajar jawi la cenggini...
CHOOPPPPP....cm da lari tajuk jer....tu la ske menyeleweng taw...haishh...(nak buat camne kan?da sejak azali cengginih...heheh..redho jela....

dah2...meh tengok video syamil bersukan ngn daddy nye....video ni diambil masa mama dok masak untuk berbuka n daddy dok layan syamil untuk mengelakkan syamil "menolong" mama masak kat dapo....al maklumlah, ruang tamu ngn dapo bukan jauh, syamil merangkak dua tiga tapak dah smpai dapo...aish..ade jugak mama besokan umah sewa nih...(eleh, macam la bnyak sgt duit tu kan????) 
STOPP merapu ikin!! sila upload video syamil.....!!!

OKE....BAIKKKK!!!!

video


4 comments:

  1. khairul fahmi curang ek? baru sy tau. tapi awek dia tu bleh cari lain, tgk blog dia fofular kemain. rmai peminat. hee

    ReplyDelete
  2. a'a,,,sian tunang die...tapi xpelah xde jodoh la tu namenye..tapi kami msih minat die sbg keeper paling cemerlang d msia setakat nih;)

    ReplyDelete
  3. sonok nye daddy syamil menanduk bola ek hahaha..
    syamil lak xabis2 wat bunyi garang die tu dh mcm bunyi terry bunyinye hehe..

    ReplyDelete
  4. name pon kembar kan?la ni hobi die dok main tangga plak...

    ReplyDelete