--makan busattt @ the manhattan fish market--

setelah sekian lame gambar ni terperap kat pc ni..
akhirnye lahirlah entry mengenai kegiatan makan2 kami adik beradik ipar biras nih...
alkesahnye kami sesaje trun kl (tau x kl?alah kolumpo) nak jenjalan dihujung minggu,
kebetulan due org anggota beruniform ni pon chuuti..
ape salahnye pegi secara berjemaah kan??
hehe...

lepas shopping alakadar, jalan ala kadar..
perut pon berkeroncong lagu rosiah chik..
so ape lagi...
carik makan la plak kan??

selera kitorg that day nak makan western food tapi dah jemu asik makan chicken chop or black pepper steak, qo we change to seafood..

yuhuu...
bestt...!!
layan gambo yerr...




our appetizzer the rich n moist chocolate cake "mud pie maddness"
tengok sopia pon dah xsabar nk rasa kek tuhh..
kan pia kan???
same goes to syamil...
sabar nak sabar, nanti mama suapkan;p

sementara nk tunggu hidangan masing2 
sempatlah ibu2 mithali ni layan kehendak buah hati masing yg dahaga nak neneng setelah penat layan mama2 dorg shopping..
ape susah, bagi jer...
janji xnampak mana2 bahagian yang xpatut kan??
lagi2 bila dah ber "PREMIUM BEAUTIFUL" lagi lah senang perut pon xnmpak just selak n bagi jer..
milk production pon bertambah..
ALHAMDULILLAHH..


see..xsusah kan??
walaupun kami nursing our babies  kat public;)


whoa...this is mine!!
sheeetapp!!!
feesh and cheesee

nak lagiii!!!


this is mama ain's order
fish n chips
eh macam same je kan??
tapi mine ade cheese taw...;)


makan yokk!!


smile yow!!


cake yg seksi, puhleez come to me!!

forgot what it's name..
gummy bear or something like that laa..
heee....


daddy's menu..
fish herb rice kot name die..
sedappp jugakk...


pak ngah @ cik fizi je yg pecah tradisi
org len makan seafood die makan chicken spagetti..
tapi sedap jugak...
hehehe...

lawok tgok muke daddy..
macam teringin je yg mama nak makan tuh..nanti jap i bagi u..
ni i nak posing 1st..hehehe
 kejamm...

wajib oke snap ngn sume menu yang ada hehehe...


kesudahannye, 
kami kekenyangan n makanan kat The Manhattan Fish Market
ni sedapp n recommended for anyone yang sukakan kelainan macam kami...;)
enjoice!!

p/s: sesape yang nk berjimat boleh order air tin, leh free refill..
keji sungguh tips aku kan???


3 comments:

  1. enjoy dis moment..bila nk jejln lgik ni ;p

    ReplyDelete
    Replies
    1. mlm ni kene layan baby aku mkn seafood dlu ;p
      hrap2 xmuntah mcm dlu hahaha

      Delete